Je weg weer vinden

Er kunnen momenten in het leven van je kind zijn dat het leven niet in balans is. Meestal merk je dit aan lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, boosheid, concentratie problemen, zich terug trekken, slecht slapen of angstig dromen. Als ouder/verzorger kan het lastig zijn om je kind daarbij te helpen. Daarom kan het fijn zijn om er samen naar te kijken en de balans weer te herstellen. Zodat de natuurlijke ontwikkeling van je kind weer als vanzelf gaat en jouw kind vanuit de kluwen van het leven zijn/haar draad weer oppakt.

model-ellens-schilderijen-263

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s